2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #6 van 9 februari online

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: de ZRA is in Nederland ruimschoots vertegenwoordigd en geaccepteerd. Dat was volgens ‘oude rotten’ Jolanda de Koning, Nicolet Kunst en Ans Sleegers in het begin wel anders. Als echte strijders hebben zij gevochten voor een volwaardige plek in de reiswereld en met succes. TravelPro sprak met deze dames. Maar er is meer… in dit nummer van TravelPro lees je alles over Travel Technology, Zuid-Afrika en Scandinavië. Maar ook over de laatste TUI Winternight in Boxtel en de Disney Bioscoopdag…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society TOP 100 bekend

Volgende bericht

Zwaaien naar juf Ank

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."