2015Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro Webmagazine #3

Het is zomer! Dat betekent dat TravelPro voor een paar weken haar wekelijkse frequentie verruimt naar tweewekelijks. Maar niet getreurd, om je toch te voorzien van het laatste nieuws, interessante artikelen, boeiende video’s en leuke weetjes komt TravelPro – in de tussenliggende weken – met een webmagazine. Vanaf week 32 zal TravelPro weer wekelijks verschijnen.

In het webmagazine van deze week lees je meer over vliegtuigangst (dat schijnt dus niet te bestaan), vertelt Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties) over haar vakantieplannen, zetten we je aan het werk met de test ‘Welk type reisagent ben jij’, lees je alles over de superhelden op Schiphol, wordt er teruggeblikt op een studiereis naar Jamaica en zetten we de meest vreemd vergeten voorwerpen op een rijtje… en nog veel meer.

Klik hier voor een directe link naar deze uitgave!. Ook zijn alle links die je tegenkomt doorklikbaar!

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Costa Cruises bestelt twee nieuwe generatie schepen

Volgende bericht

Slaatje

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.