NieuwsWebmagazines

Lees! TravelPro Webmagazine #35

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

In deze editie lees je alles over Iran, wordt 2016 de doorbraak voor deze bestemming? Blikken we terug op de ITB in Berlijn, lees je waarom Zuidwest Engeland interessant is voor jouw klant, geven we tips over verzekeringen. De citytrip van de week gaat naar Zürich en nog veel meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Samenwerking voor Amadeus en TaxiTender

Volgende bericht

Star Perú kiest voor Aviareps

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."