NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #42

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

Faal zo snel mogelijk”, met die woorden begint Stuart Frisby (Principal Designer Booking.com) het interview over Booking.com. Maar dat is niet het enige, in deze editie lees je over de lancering van de twee ‘Malaysia Tourism’ trams in Den Haag. Voor dit nummer vertellen we de ins & outs over riviercruises. In dit nummer lees je ook over de Expeditie Cyprus die onlangs werd gehouden en er is meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

CLIA nodigt je uit voor reisagentenevent

Volgende bericht

Gratis Wi-Fi in Thalys voor alle reizigers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."