NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #44

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

In deze editie vertelt Pascall van Mastrigt-Kempen alles over haar kijk op de branche, lees je alles over Canada, was TravelPro mee met Costa Cruises op de 23e editie van de ‘Protagonisti del Mare’ (Champions of the Seas). Geven we tips voor de beste hiking&biking-routes. En er is meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelXL lanceert website voor de Duitse markt

Volgende bericht

Bedsonline: gratis naar F1 Grand Prix België

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."