NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #47

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

In deze editie sprak TravelPro met Tirso Tromp (Area Director Europe bij de Aruba Tourism Authority). Daarnaast was TravelPro aanwezig bij verschillende evenementen, waaronder: Het reisagentenweekend van TUI, Europeesche Verzekeringen en Landal Greenparks. En het SkyTeam ‘Land in the Sand’ beachvolleybaltoernooi. Verder lees alles over cruisen en stedentrips in Europa.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

EasyJet betreurt stakingsacties, EUclaim wijst op mogelijk recht vergoeding

Volgende bericht

(Video) Nieuwe campagne South African Tourism: Wat Sê Jy?

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.