Onder het genot van een heerlijk driegangendiner werden reisagenten bijgepraat door Malta, Sandos Hotels & Resorts, Oceania Cruises en Thomas Cook (Tunesië). Het mag duidelijk zijn: de TravelPro Dinner Workshops waren in het land.

Thomas Cook vertelde meer over Tunesië en laat weten veel vertrouwen in deze vakantiebestemming te hebben. “Het is een veelzijdige bestemming”, zegt Kim Slingerland (Thomas Cook). “Tunesië biedt ontzettend veel op het gebied van cultuur. Enkele voorbeelden: zeven culturele sites en een natuurreservaat maken deel uit van het werelderfgoed van de UNESCO.”

OceaniaNEXT
Christine van Leeuwen (Oceania Cruises) laat tijdens de TravelPro Dinner Workshops weten dat de er de komende tijd veel staat te gebeuren voor de rederij. De vier kleinere cruiseschepen voor maximaal 684 gasten uit de Regatta-klasse, waar Insignia, Sirena, Regatta en Nautica onder vallen, worden of zijn inmiddels volledig gerenoveerd. We noemen het OceaniaNEXT.”

Sandos
Afgelopen november opende Sandos Playacar Beach Resort (Playa del Carmen, Mexico) het nieuwe en grote zwembad met een waterpark aan zee. Omringd door de natuur en met uitzicht op het prachtige strand van de Caribische Zee, biedt dit nieuwe zwembad heel veel waterplezier. Zeker met haar vijf glijbanen én splash zone.

Malta
Ook Malta was aanwezig op de TravelPro Dinner Workshops. Malta is een uniek land en tegelijk ook voor de minder bereisde mensen een uitstekende bestemming. Marthe van Leeuwen (Malta): “Je klant vindt er veel cultuur, een eeuwenoude historie en er wordt iedere maand een andere bruisend evenement of festival georganiseerd.”

Lees meer over de TravelPro Dinner Workshops en haar partners in TravelPro nummer 24 die vandaag verschijnt. Wil je de foto’s terugkijken van de verschillende avonden? Dat kan hier!