Nieuws

LEVEL komt met winterschema 2019/20

LEVEL short haul kondigt vandaag het winterschema voor 2019/20 aan. In totaal zijn er zeven bestemmingen vanaf Amsterdam aan het schema toegevoegd waar in de wintermaanden op gevlogen kan worden. Tickets zijn vanaf vandaag te boeken.

 Sinds begin april, vliegt de jonge luchtvaartmaatschappij vanaf Amsterdam – haar tweede Europese basis-  naar drie bestemmingen, Rome, Wenen en Londen- Luton. Deze maand kondigde LEVEL de uitbreiding van vier nieuwe bestemmingen aan die dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol Airport worden aangevlogen. Fuerteventura, Lissabon, Barcelona en Milaan Malpensa zijn recent aan het portfolio toegevoegd. Met de winter in het vooruitzicht maakt LEVEL nu ook haar winterschema bekend. Alle zeven bestemmingen zijn te boeken voor de winter.

Bagageregeling 

Naast de capaciteitsuitbreiding en het aanbod van zeven nieuwe bestemmingen tegen scherpe prijzen, genieten klanten van LEVEL ook van gunstige bagageregelingen. Passagiers mogen kosteloos 10kg handbagage meenemen aan boord. Dat is inbegrepen in het Basic-tarief. Overige bagage kan naar wens worden bijgeboekt. In het Optima-tarief kunnen passagiers bagage tot 25kg meenemen. Tickets voor alle bestemmingen zijn vanaf vandaag te boeken via www.flylevel.com en bij de LEVEL sales partners.

Bestemmingen, data en frequenties voor winter 2019/20:

BestemmingFrequentie
RomeTot 2x per dag
Wenen 1x per dag
Londen -Luton2x per dag
Lissabon6x per week
Fuerteventura1x per week
Barcelona1 x per dag
Milaan Malpensa 1x per dag

 

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reissector helpt startende reisondernemer aan ervaren coach

Volgende bericht

TUI: twee vluchten per week naar Senegal door toenemende belangstelling

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."