Nieuws

LEVEL maakt vluchtschema voor zomer bekend

Deel dit artikel

LEVEL short haul kondigt het zomerschema voor 2020 aan. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol zal LEVEL naar zeven verschillende bestemmingen vliegen. Deze bestemmingen zijn ook in de wintermaanden te boeken via de website.

De jonge luchtvaartmaatschappij die sinds april vanaf Amsterdam vliegt, maakt vandaag het vluchtschema voor het zomerseizoen van 2020 bekend. Londen en Rome zijn de twee metropolen waar het vaakst naartoe gevlogen wordt. Er vertrekken minstens twee vluchten per dag vanaf de luchthaven naar deze bruisende steden. Andere populaire bestemmingen zoals Barcelona, Milaan en Wenen zullen één keer per dag worden aangevlogen. De Portugese hoofdstad Lissabon zal zes keer per week worden aangevlogen en op iedere zaterdag zal er een vlucht vertrekken naar het Canarische eiland Fuerteventura.

Zowel leisure als zakelijke reiziger kunnen genieten van uitstekende service en bagagevoorwaarden aan boord van de LEVEL vluchten. Passagiers kunnen kosteloos tot 10kg handbagage meenemen aan boord. Overige bagage kan naar wens worden bijgeboekt. In het Optima tarief kunnen passagiers bagage tot 25kg meenemen.

Tickets zijn vanaf vandaag te boeken via www.flylevel.com en bij aangesloten boekingspartners van LEVEL. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 34,99 voor een enkele reis inclusief handbagage tot 10kg.

Bestemmingen en frequenties voor zomer 2020:

Bestemming

Frequentie

Barcelona

7x per week

Rome

13x per week

Wenen

7x per week

Londen-Luton

14x per week

Lissabon

6x per week

Fuerteventura

1x per week

Milaan

7x per week


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kabinet wil groei vakantievluchten Schiphol een halt toeroepen

Volgende bericht

Creëer een bos door bij het Avila Beach Hotel te verblijven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."