CoronavirusNieuws

Luchtruim Kenia dicht vanaf woensdag

Het Keniaanse luchtruim gaat vanaf aanstaande woensdag middernacht dicht. Dit gaat niet alleen op voor Kenya Airways, maar voor alle luchtvaartmaatschappijen waardoor de opties voor vertrek uit Kenia en andere landen in de omgeving van Kenia worden beperkt.

Het Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Nederlanders in Kenia en omringende landen aan om te overwegen of hun verblijf nog verstandig is onder deze omstandigheden.

Wie van plan is het land van verblijf te verlaten, wordt geadviseerd rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappijen te boeken en geen gebruik te maken van diensten als Expedia aldus het ministerie. “De reden hiervoor is dat wanneer er veranderingen optreden, deze via boekingsdiensten minder goed/niet doorkomen.”

Tevens wordt er gewezen op de nieuwe website voor reizigers die (dreigen te) stranden in het buitenland: bijzonderebijstandbuitenland.nl. Deze site is in een samenwerking van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het verbond van verzekeraars en de reisbranche. Wie op reis is in het buitenland en is gestrand, wordt gevraagd zich te registreren.

Altijd de lekkerste koffie in huis: bestel bij Koffievergelijk.nl en kies uit merken als Illy, Mocca D’Or, Segafredo en Lavazza. Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden en bezorging boven € 75,- gratis.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM start de zomerdienstregeling met 57 bestemmingen

Volgende bericht

Czech Airlines: nog plek voor tien Nederlanders op vlucht Hurghada - Praag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.