CoronavirusNieuws

Lufthansa Group: kosteloos omboeken tot en met december 2021

Reizigers die bij de luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines of Air Dolomiti een vliegticket boeken, kunnen voor dezelfde route en dezelfde reisklasse een eenmalige kosteloze omboeking doen. Dat laat de Lufthansa Group weten.

De oorspronkelijke reis kan ook worden uitgesteld tot de tweede helft van 2021, zodat niets een ontspannen zomervakantie of het bijwonen van een evenement op de nieuwe datum volgend jaar in de weg staat. De nieuwe reisdatum moet vóór 31 december 2021 zijn. Deze regel is van toepassing op tickets die zijn geboekt tot en met 30 juni 2020 en met een bevestigde reisdatum tot en met 30 april 2021. De omboeking moet plaatsvinden vóór de oorspronkelijk geplande start van de reis.

Voorheen moest bij een omboeking de nieuwe reis starten op 30 april 2021. Deze periode is nu verlengd. De Lufthansa Group laat weten met de nieuwe mogelijkheden in te spelen op de wens van veel klanten om hun reisplannen door de huidige uitzonderlijke omstandigheden flexibeler te kunnen maken.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video: Centraal-Amerika blijft Europa als prioriteitmarkt zien

Volgende bericht

Veel vragen over extra voucherwaarde KLM-tickets

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.