Nieuws

Maastricht Airlines constateert groei in aantal boekingen

Nieuw ‘Maastricht Airlines’ bijna van startMaastricht Airlines, de nieuwste luchtvaartmaatschappij van Nederland, zit op de goede weg. De airline zal vanaf 25 maart dagelijks gaan vliegen tussen Maastricht en Amsterdam, München, en Berlijn.

Maastricht Airlines ziet een aanhoudende groei in het aantal boekingen sinds de integratie van diverse GDS/reserveringssystemen. Uit de boekingstrend kan worden opgemaakt dat het aantal reserveringen in sommige weken zelfs is verdubbeld ten opzichte van de voorafgaande weken. 52 Procent  van de boekingen wordt gemaakt via de GDS/reserveringssystemen. De overige 48 procent wordt via de website en het call center van Maastricht Airlines gereserveerd.

De bestemming München blijkt tot dusver het populairst te zijn, gevolgd door Berlijn en Amsterdam. Deze laatstgenoemde bestemming ontwikkeld zich overigens gunstig. Momenteel worden interline agreements geïmplementeerd,  waardoor het makkelijker wordt om op een groeiend aantal luchtvaartmaatschappijen over te stappen. Dit zal als gevolg hebben dat de provincie Limburg en omgeving beter en met tijdwinst bereikbaar zijn.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Oad gaat banen schrappen

Volgende bericht

Haaima vertrekt bij de Jong Intra

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.