Nieuws

Marjolein Kleiberg (TUI): E-mail Vrouw van het Jaar

Tijdens de jaarlijkse DDMA Email Summit, dat gisteren werd gehouden, is Marjolein Kleiberg, Manager CRM bij TUI Nederland uitgeroepen tot E-mail Vrouw van het Jaar.

De jury was lovend over haar manier van werken waarbij relevantie voor de klant de absolute prioriteit heeft: “Marjolein heeft oog voor meer kanalen, andere merken, meer landen en de lange termijn. Zij durft intern verandering te prediken en vernieuwing te stimuleren. Voor de jury is Marjolein daarom de E-mail Vrouw van 2017.” De andere genomineerde e-mailspecialisten waren Glenn Ikking van Marktplaats en Jochem Veenstra van de VakantieDiscounter.

Juryrapport
Marjolein (op de foto links) wordt door de jury gezien als een ervaren en gedreven professional die inhoudelijk erg sterk overkomt. “Haar enthousiasme gecombineerd met het op een positieve manier ongeduldig zijn, vertaalt zich in daadkracht en sterke focus op resultaten. Marjolein heeft vanuit crm perspectief een duidelijke visie op het uitbouwen van klantrelaties die verder gaat dan alleen de inzet e-mail en haar blik verder reikt dan de dag van morgen. Ze kan een goede ambassadeur van het vak zijn en ziet kansen om het potentieel van e-mail nog beter te benutten binnen de reisbranche maar ook in andere sectoren.”

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

RwandAir start vlucht: Brussel - Kigali

Volgende bericht

Airtrade Toer Business stevent af op 25-jarig jubileum

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."