CoronavirusNieuws

Marokko verlengt deadline voor vluchten naar Nederland tot zondag

Marokko verlengt de deadline voor vluchten naar Nederland tot zondag 12.00 uur. Dat laat de Nederlandse ambassade in Marokko weten. Ambassadeur Désirée Bonis laat in een video weter er alles aan te doen om iedereen op tijd naar huis te krijgen.

“We hebben extra dagen om iedereen naar huis te krijgen. Daar wordt op dit moment dag en nacht aan gewerkt. Duizenden mensen zijn inmiddels terug naar huis, maar een aantal staat nog op de luchthaven. Vandaag gaan er dertien vluchten van Transavia vanuit vijf steden in Marokko”, aldus Bonis. Ze laat in de video weten dat er ook mogelijkheden zijn om over land terug te keren naar Nederland.

Bekijk hier de hele video.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Indaba 2020 voor onbepaalde tijd uitgesteld

Volgende bericht

Kooijmans biedt gratis virtuele vakanties aan tijdens coronacrisis

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.