Nieuws

Martine de Knoop voorgedragen als bestuurslid ANVR

Deel dit artikel

Het bestuur van de ANVR heeft in haar vergadering van 27 september besloten Martine de Knoop voor te dragen aan de Algemene Ledenvergadering van de ANVR als nieuw lid van het bestuur. De Knoop is commercieel directeur van The TravelClub en is voorgedragen voor de zetel van Werner van Disseldorp, die na ruim 3,5 jaar vertrekt als bestuurder van ANVR.

​”We zijn hartstikke blij met het besluit van het bestuur om Martine voor te dragen als bestuurder”, zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. “En heel fijn dat Martine het wil doen. Zij levert al jaren een zeer gewaardeerde bijdrage binnen het Retailplatform van de ANVR. Daarnaast past het natuurlijk ook hartstikke goed binnen de ontwikkelingen in de reissector dat iemand namens een ZRA-organisatie in het bestuur plaats neemt.” De benoeming van De Knoop, net als de al eerder aangekondigde benoeming van Eppo Steenhuisen (ter vervanging van Hans de Wilde), staat geagendeerd voor de Algemene Ledenvergadering van 9 januari 2020, voorafgaand aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Conform art. 6 lid 4 van de Statuten van de ANVR kan tot één week voor de ledenvergadering elk lid schriftelijk een tegenkandidaat stellen. Dat kan door een mail te sturen aan Frank Radstake, bestuurssecretaris, via fradstake@anvr.nl.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

333travel lanceert nieuwe website

Volgende bericht

Video - Medewerkers Thomas Cook boos

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."