Nieuws

Marvel-gebied Disneyland Paris gaat Avengers Campus heten

Het nieuwe Marvel-gebied dat naar het Walt Disney Studios Park komt, gaat Avengers Campus heten. Bob Chapek (voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products) heeft dat bekendgemaakt tijdens de D23 Expo. Dit gebied belooft een volledige onderdompeling in het Marvel Universum te worden, dat laat Disneyland Paris weten op haar social media-kanalen.

In dit nieuwe gebied kunnen de gasten vele superhelden op nieuwe en spannende manieren tegenkomen, van Doctor Strange tot Spider-Man. Gasten zullen ook de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp ervaren en zij kunnen samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.

Superhelden
Als onderdeel van een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro is dit spectaculaire gebied de eerste stap in de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Een van de gebieden van het park zal volledig worden getransformeerd, waardoor de Marvel Superhelden permanent aanwezig zijn in Disneyland Paris. Met legendarische verhalen, meer actie en avontuur door innovatieve technologie, en zowel binnen als buiten shows en entertainment, zal deze unieke ervaring het Walt Disney Studios Park tot een must-do voor gasten van alle leeftijden maken.

D23 Expo
Op dit moment vindt in Californië de D23 Expo plaats. Tijdens dit evenement worden bezoekers getrakteerd op het laatst nieuws, tentoonstellingen en presentaties van The Walt Disney Company.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Marvel-gebied Disneyland Paris gaat Avengers Campus heten […]

Vorige bericht

Klare: “Overtoerisme speelt geen rol, Nederlanders zijn welkom"

Volgende bericht

Nieuwe busverbinding tussen Rotterdam The Hague Airport en Den Haag

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.