Nieuws

Media voor Oad-actie

Reisagenten maken via het online roulettespel op de Oad agentensite kans op een roulettevakantie. De winnaar van deze tweede online trekking is reisbureau VvAA uit Utrecht.

Bij aankoop van een Staatslot voor de trekkingen van januari en februari onving iedereen een Oad-reischeque ter waarde van € 50,-. De februaritrekking vond op 10 februari plaats en dit betekent dat er nu vijf miljoen Oad-reischeques in omloop zijn. Oad staat de komende weken volop in de media met de Finaleweken van de Staatsloterij. De actie loopt tot en met 31 maart.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

550 banen weg: zwarte dag TUI Duitsland

Volgende bericht

Gerlos en Val Thorens meest populair

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."