Nieuws

Meer winterbestemmingen vanaf Airport Weeze

Airport Weeze heeft zijn wintervluchtschema gepubliceerd. Ryanair vliegt komende winter vanaf de luchthaven aan de Niederrhein naar twaalf landen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Touroperator FTI biedt haar klanten wekelijkse vluchten naar Hurghada. In totaal staan er deze winter vanaf Weeze 30 bestemmingen op het programma.

Lviv
Als nieuwe bestemming neemt Ryanair Lviv in Oekraïne op in het wintervluchtschema. Het pittoreske Lviv in het westen van Oekraïne, in de buurt van de Poolse grens is de moeite waard om te bezoeken. De mooie oude binnenstad en de talrijke kleine markten liggen op loopafstand. Op de nieuwe bestemming wordt door Ryanair driemaal per week gevlogen vanaf 31 oktober. Op woensdag, vrijdag en zondag vertrekken de vluchten naar Lviv.

Jaarrond
Daarnaast vliegt Ryanair nu het hele jaar door op talloze bestemmingen uit het zomervluchtschema: zo is Palma de Mallorca het hele jaar door te bereiken (in de winter tweemaal per week). Op Agadir, Cagliari en Porto wordt ook in de winter gevlogen. Agadir staat als een van de zes Marokko bestemmingen in het winterseizoen, een maal per week op het wintervluchtschema van Airport Weeze. Op de andere Marokkaanse zonbestemmingen wordt zelfs twee keer per week gevlogen. Het Poolse Bydgoszcz staat opnieuw op het winterprogramma met twee vluchten per week. Ook de zonzekere vakantieregioEilat/Ovda aan de kust van de Rode Zee in zuiden van Israël wordt het komende winterseizoen weer aangeboden.

FTI
De vierde grootste Duitse touroperator FTI biedt wekelijks met FlyEgypt vluchten aan naar Hurghada in Egypte. In totaal worden in de winter op 30 bestemmingen wekelijks 68 vluchten vanaf Airport Weeze uitgevoerd – dat zijn er tien meer dan vorig jaar. Het wintervluchtschema vanaf geldt vanaf eind oktober 2018.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Brussels Airlines introduceert Economy Light-tarief

Volgende bericht

Internationale waardering voor duurzaamheid Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."