De Huishoudbeurs, het grootste consumentenevenement van Nederland waar een kwart miljoen nieuwsgierige vrouwen op afkomen, opent van zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari in de Amsterdam RAI voor de 65e keer de deuren. Sky Tours geeft in samenwerking met TravelPro maar liefst 75 kaarten weg. Wil jij op de hoogte worden gesteld van de nieuwste trends? Stuur dan snel een mail en maak kans.

Laat je informeren en inspireren en maak gebruik van deze gelegenheid om gezellig een dag op stap te gaan. De nieuwste trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair worden je getoond. Daarnaast biedt de beurs volop gelegenheid om te shoppen en de nieuwste producten uit te testen en niet te vergeten…. heel veel leuke beursaanbiedingen. Sky Tours is met een mooie stand aanwezig op de beurs en ontvangt jouw dan ook graag in de stand. Tijdens de beurs geeft Sky Tours mooie prijzen en reizen weg en diverse bekende Nederlanders zullen de Sky Tours stand een bezoek brengen.

Winnen
Wil jij kans maken om op dit evenement aanwezig te zijn? Stuur dan een mail met je naam, reisbureaugegevens, telefoonnummer en de voorkeur voor een bepaalde dag naar Martyn Valkhoff, Sales & Marketing Manager (martyn@skytours.nl) en geef antwoord op de vraag ‘Wat is de goedkoopste prijs van een 5-sterren Nijlcruise’. Kijk op www.skytours.nl voor het antwoord op de vraag. Behoor jij tot de gelukkige? Dan wordt er zo snel mogelijk telefonisch contact met je opgenomen voor de verder afhandeling. Meer informatie over de beurs vind je op www.huishoudbeurs.nl.

Datum
Zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari 2010

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.
Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur.
Het themaplein is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Locatie
Amsterdam RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam