Nieuws

Miles Mercera nieuwe directeur Tourism Corporation Bonaire

Miles B. M. Mercera is de nieuwe directeur van Tourism Corporation Bonaire. “Het is een voorrecht om samen met diverse partners voort te bouwen op de reputatie van Bonaire als een ongerepte, milieubewuste en gastvrije bestemming, en om dat imago te versterken door de grote vooruitgang te laten zien die het eiland de afgelopen jaren heeft gemaakt in het verstrekken van een gevarieerd culinair aanbod, luxe accommodatie-opties en verhoogde kwaliteit in ervaringen”, aldus Mercera. “Het is een spannende tijd om in het toerisme te werken en samen met een dynamisch team kijk ik reikhalzend uit naar de kansen die voor ons liggen.”

Meest recentelijk was Mercera een onafhankelijke toerismeprofessional via zijn adviesbureau, nadat hij was teruggetreden uit de Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHTA) om een politieke rol te gaan vervullen. Hij bracht bijna tien jaar door bij CHTA, waarvan de laatste vier jaar in de leidinggevende rol als President & CEO. Mercera is geen onbekende voor Tourism Corporation Bonaire, aangezien hij in het begin van zijn carrière twee jaar bij de organisatie werkte als Online Marketing & Product Development Executive voordat hij als marketingstrateeg bij de hotelvereniging op Curaçao terecht kwam.

Mercera: “Ik ben verheugd om terug te zijn op Bonaire, nu met nog veel meer ervaring in de industrie en een diep begrip voor het toerisme in deze regio. Mijn doel is om mijn ervaring te gebruiken om Bonaire in een groeipositie te brengen door te profiteren van kansen, terwijl we een nieuw tijdperk in toerisme ingaan.” Mercera is geboren in Nederland, maar opgegroeid op de ABC-eilanden. Hij heeft een Associate degree in hotelmanagement van de Aruba Hotel School, een bachelor in international hospitality en tourism management van de Universiteit van Curaçao en een master in consultancy en ondernemerschap van de Rotterdam Business School.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

"DCC van cruciaal belang voor reissector"

Volgende bericht

FTI: nieuwe bestemmingen, uitbreiding longhaul en toename boekingen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.