Nieuws

Ministerie Peru helpt reiziger na hevige regen

Deel dit artikel

Hevige regenbuien hebben de afgelopen weken Peru geteisterd met als gevolg landverschuivingen en overstromingen. In verband met hevige lokale regenval biedt het Peruaanse Ministerie van Buitenlandse Handel en Toerisme (Mincetur) reizigers met bestemming Peru, hulp en advies bij het plannen van hun reis. Het gaat met name om reizigers die zich in het binnenland van Peru bevinden, of die zich daar naartoe willen begeven.

Het ministerie beantwoordt via Iperu (toeristische informatiedienst van Peru) vragen over toeristische attracties, routes en bestemmingen. Vakantiegangers kunnen in geval van nood bellen met een telefonische hulplijn via: (+51-1) 574-8000. De hulplijn is 24 uur per dag bereikbaar. Reizigers kunnen ook mailen naar: iperu@promperu.gob.pe. Daarnaast heeft de Peruaanse toeristenpolitie (Tourist Protection Network) als taak de veiligheid van reizigers in Peru te waarborgen. Toeristen kunnen contact opnemen met de toeristenpolitie via telefoonnummer (0800-22221).

 

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Disney Fantasy komt met nieuwe faciliteiten

Volgende bericht

Elske Doets: Zakenvrouw van het Jaar 2017

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."