CoronavirusNieuws

Mogelijke repatriëringsvlucht van Praia naar Nederland

Het Nederland Ministerie van Buitenlandse Zaken meldt dat er morgen (vrijdag 27 maart) een repatriëringsvlucht plaatsvindt van Praia naar Nederland. De vlucht is op het moment van schrijven nog niet bevestigd.

Of de vlucht morgen daadwerkelijk gaat plaatsvinden, is afhankelijk van diverse factoren, waaronder toestemming van de lokale autoriteiten. “Wij raden Nederlanders die zich momenteel in Kaapverdië op de verschillende eilanden bevinden vandaag nog te trachten naar de eilanden Sal, Santigao of Sao Vicente te gaan. De overheid heeft bekend gemaakt dat per morgen 27 maart vervoer tussen de eilanden is verboden als maatregel om verspreiding van het coronavirus te bestrijden.” Wie zich nog niet heeft aangemeld, moet dit doen op bijzonderebijstandbuitenland.nl om in aanmerking te komen voor de repatriëringsvlucht.

Met JouwWeb.nl kun je als kleine ondernemer of hobbyist zelf een professionele website maken, inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Mogelijk extra vlucht van Banjul naar Nederland

Volgende bericht

Foto's & video: Koning Willem-Alexander bezoekt contactcenter ministerie van Buitenlandse Zaken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.