Nieuws

MSC Cruises breidt aanbod uit met MasterChef Juniors

Deel dit artikel

MSC Cruises heeft zojuist de lancering aangekondigd van MasterChef Juniors at Sea, een gloednieuwe en exclusieve kookwedstrijd voor kinderen. Na de introductie van het MasterChef at Sea-programma voor volwassenen vorig jaar, is deze laatste aankondiging een uitbreiding van de samenwerking van het bedrijf met MasterChef-producenten, Endemol Shine Group. MasterChef Juniors at Sea is momenteel beschikbaar op MSC Seaview en zal vanaf maart 2019 op de rest van de vloot worden uitgerold.

Gianni Onorato (CEO van MSC Cruises): “Als een familiebedrijf heeft MSC Cruises de behoeften van gezinnen en kinderen altijd centraal gesteld in de cruise-ervaring en deze nieuwste aankondiging toont onze voortdurende toewijding om een ​​breed en divers gezin te bieden entertainment aan. We zijn bijzonder trots om onze samenwerking met MasterChef uit te breiden met de jongere leden van het gezin. We bieden al een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden, en we hebben onvermoeibaar gewerkt met de producenten van MasterChef om een ​​meeslepende ervaring te creëren die leuk en interactief is.”

Deze uitbreiding van het MasterChef-partnerschap past in de bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse op hun gebied om gasten een vlootrijke ervaring aan te bieden. Of het nu gaat om een ​​hypermoderne keuken, aantrekkelijk entertainment, gezinsvriendelijke aanbiedingen, er is aanbod voor elk type reiziger met een MSC Cruises-vakantie.

Jane Smith, Group Director (Brand Licensing and Gaming bij Endemol Shine Group) zei: “Volgend op het succes van MasterChef at Sea, zijn we verheugd om onze relatie met MSC Cruises verder uit te breiden. Het merk MasterChef leent zich perfect voor activiteiten aan boord en het MasterChef Juniors at Sea-programma speelt echt in op de vraag van fans van alle leeftijden. “

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM lanceert vier spraakgestuurde diensten op Google Home

Volgende bericht

Winterdienstregeling Schiphol zondag van start

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.