Nieuws

MSC Cruises komt met MasterChef At Sea

Deel dit artikel

MSC Cruises haakt in op de populariteit van het tv-programma MasterChef door MSC Masterchef At Sea op haar schepen te gaan aanbieden ofwel professionele kookwedstrijden voor passagiers aan boord van een van de MSC-schepen.

Gasten krijgen de kans om hun culinaire passie en vaardigheid op de proef te stellen tijdens een kookwedstrijd tegen andere gasten. Deze meeslepende, inspirerende ervaring is ontworpen met de bedoeling om wat MasterChef-magie in de levens van MSC Cruises-gasten te brengen, terwijl zij op zee zijn en hun culinaire kennis verbreden. Passagiers worden in koppels uitgedaagd om een gerecht uit een doos met mysterieuze ingrediënten te maken, die door de chef-kok van het schip worden beoordeeld op basis van de presentatie, smaak en originaliteit van hun gerecht. Bij elke cruise wordt een nieuwe winnaar gekroond en die ontvangt een MasterChef-prijs aan boord. Elk van de winnaars wordt ook opgenomen in een jaarlijkse prijstrekking om een van de twee fantastische prijzen te winnen, waaronder de mogelijkheid om deel te nemen aan het officiële castingproces voor de MasterChef TV show.

De samenwerking met MasterChef maakt deel uit van een bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse die de focus van het bedrijf op uitmuntendheid weerspiegelen.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Transavia: vier nieuwe bestemmingen

Volgende bericht

TAAP komt met dynamisch commissiemodel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."