Nieuws

MSC Seaview vaart komende winter vanuit St. Maarten en Barbados

Deel dit artikel

MSC Cruises heeft vandaag haar winterseizoen 2021/22 herbevestigd in het Zuid-Caribisch gebied, waar MSC Seaview tijdens het seizoen gestationeerd is voor cruises van 7 en 14 nachten vanaf St. Maarten en Barbados vanaf 5 december.

De autoriteiten in Martinique en Guadeloupe hebben besloten dat cruiseschepen nog geen gasten naar de eilanden mogen brengen vanwege de situatie van de pandemie aan land en de lage vaccinatiegraad. Als zodanig heeft MSC Cruises een volledige evaluatie van alternatieve opties uitgevoerd en de oorspronkelijke reisroute gewijzigd om Philipsburg, St. Maarten als inschepingshaven op te nemen, samen met Bridgetown, Barbados, zodat het winterprogramma in deze regio nog steeds op een veilige en gezonde manier uitgevoerd kan worden .

MSC Seaview voert twee verschillende routes van 7 nachten uit vanuit de twee inschepingshavens, waarbij veel vakantiegangers back-to-back cruises zullen maken en genieten van een ontdekkingsreis in de magische en rustige turkooiskleurige wateren van de zuidelijke Caribische Zee. De eerste route vertrekt vanuit de haven van Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, en Bridgetown, Barbados; met bezoek aan Castries in St. Lucia; Sint-Joris, Grenada; Basseterre, St. Kitts en Nevis, alvorens terug te keren naar St. Maarten.
De tweede route vaart vanuit St. Maarten en Bridgetown; met bezoeken aan Roseau, Dominica; St John’s in Antigua en Barbuda; Road Town in Tortola en dan terug naar Sint Maarten.

MSC Cruises maakt binnenkort haar Fly & Cruise pakketten voor deze bestemming bekend.

Alle gasten op MSC Seaview moeten volledig zijn gevaccineerd en een PCR-test doen binnen 72 uur voor afvaart waarvan de negatieve testuitslag dient te worden getoond bij inscheping. Bovendien kunnen gasten in de meeste havens zelfstandig aan wal gaan, terwijl gasten voor bepaalde specifieke bestemmingen aan wal moeten met een beschermde excursie van MSC Cruises. Meer specifieke details zullen binnenkort beschikbaar zijn op de MSC Cruises-website.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Winterdienstregeling Schiphol zondag van start: vier nieuwe bestemmingen

Volgende bericht

Evacuatie Transavia-toestel na landing Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."