Cruise ClassNieuws

Muzikale Cruise aan boord van MS EUROPA

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar het vlaggenschip van Hapag-Lloyd Cruises, de MS EUROPA, gastheer zijn voor de competitie voor jonge en veelbelovende Opera talenten. Tijdens dit “Stella Maris” Internationaal Vocalisten Concours zullen jonge zangers en zangeressen uit de meest gerenommeerde operahuizen van de wereld voor de gasten optreden. De wedstrijd zal plaatsvinden aan boord tijdens een 10-daagse cruise naar het Midden-Oosten met vertrek uit Istanbul op 6 november en eindigend in Aqaba, Jordanië op 16 november 2010.
Het bijzondere kenmerk van de “Stella Maris-wedstrijd” is dat het publiek de winnaar van de geldprijs ter waarde van € 15.000, bepaalt. Deze prijs, genereus in vergelijking met anderen in de wereld van klassieke muziek, wordt verzorgd door de culturele stichting Hauck & Aufhauser. De jury zal beslissen over de winnaars van de extra prijzen, waaronder een gastoptreden bij de Washington National Opera, een optreden tijdens het Verbier Festival en een proefopname bij Deutsche Grammophon.

Uiteraard zijn de verschillende optredens de hoogtepunten van deze cruise, echter kunnen de gasten ook genieten van excursies en stops in de verschillende havens tijdens de muzikale cruise. Deze 10-daagse route begint bij 5.900 euro per persoon. De MS EUROPA is het eerste ‘all-suites cruiseschip’, met hutten die nooit kleiner dan 27 vierkante meter. 80% van de hutten beschikt over een eigen veranda om privacy en ontspanning te verzekeren. Met 280 medewerkers voor 408 gasten biedt de MS EUROPA optimale service en aandacht voor alle passagiers aan boord.
Voor informatie en boekingen: Royal Hansa Cruises & Voyages, Cruise Travel, VCK Travel of Zeetours Cruises.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TravelPro nu iPhone- en Android-vriendelijk

Volgende bericht

Schiphol trakteert op chocolade

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.