Nieuws

NCL voegt Katakolon toe als nieuwe Griekse vertrekhaven

Deel dit artikel

Norwegian Cruise Line (NCL) voegt Katakolon (Olympia) als haar nieuwe vertrekhaven in Griekenland toe. Vanaf 17 september 2021 krijgen gasten die in datzelfde jaar meevaren op een van de Middellandse Zee cruises van Norwegian Getaway, de kans om aan boord te gaan in de Ionische haven, gelegen op het schiereiland Peloponnesos.

De aankondiging markeert de eerste keer dat NCL een tweede vertrekhaven in Griekenland heeft toegevoegd, als onderdeel van de voortdurende verkenning van nieuwe reisroutes en in samenwerking met de Griekse regering. Deze ontwikkeling was de geschikte vervolgstap na de recente introductie van Norwegian Jade in Athene (Piraeus), als onderdeel van een langetermijnstrategie om de aanwezigheid van NCL in Europa verder te vergroten, aangezien het één van haar meest populaire cruisebestemmingen is. Tot en met 2023 is NCL van plan om negen schepen in Europa te plaatsen, waarvan Norwegian Dawn, Epic, Escape, Getaway, Gem, Jade en Star gepland staan om in Griekenland te varen.

“We zijn verheugd om te beginnen aan de Great Cruise Comeback met een gloednieuwe vertrekhaven voor ons merk, die onze gasten een nog grotere selectie van unieke ervaringen biedt, zowel aan land als op zee,” aldus Eamonn Ferrin, Norwegian Cruise Line Vice President van International Business. “Griekenland heeft bewezen een droombestemming te zijn, met Norwegian Jade’s eerste Griekse Eilanden reizen die uitverkocht waren kort na de aankondiging dat we op onze weg terug waren. Met zo’n sterke vraag, zijn we blij om ons aanbod in Griekenland uit te breiden met een nieuwe mogelijkheid om aan boord te gaan vanaf deze zeer gewilde bestemming, waardoor onze gasten kunnen kiezen uit een scala van opwindende routes.”

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

‘UK heeft het voornemen om grenzen te openen voor gevaccineerden‘

Volgende bericht

‘Failliete D-reizen zette vliegtickets om in pakketreizen‘

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."