Nieuws

Neckermann: exclusieve samenwerking met TradeTracker

Neckermann Reizen brengt vanaf heden haar affiliate marketingactiviteiten exclusief onder bij TradeTracker. Neckermann Reizen is na een langdurig traject tot deze beslissing gekomen. De sterke positie van TradeTracker in de reisbranche in combinatie met conversiepad-attributie zijn hierin doorslaggevend geweest.

Na Transavia is Neckermann Reizen/Thomas Cook de volgende grote reisorganisatie die dit jaar zijn vertrouwen uitspreekt in het affiliate netwerk en haar oplossingen. Het netwerk verstevigt hiermee haar positie in de reisbranche. De exclusieve samenwerking moet gaan resulteren in een aanzienlijke groei in omzet. Uit analyses van zowel Neckermann als TradeTracker is gebleken dat het huidige programma sterk uitgebreid kan worden. Met behulp van conversiepad-attributie trachten beide partijen de publisherbase aanzienlijk te vergroten.

Lars Kloezeman (Managing Director van TradeTracker Nederland) is enthousiast over de aankomende samenwerking: “We zijn verheugd dat we Neckermann Reizen als exclusieve partner mogen verwelkomen in ons netwerk. We zijn er van overtuigd dat we met de hernieuwde set-up een mooie groei in het programma kunnen verwezenlijken. In samenwerking met Neckermann Reizen hebben we een uitvoerige campagneanalyse gemaakt, waaruit blijkt dat de campagne een enorm potentieel heeft om nog verder te groeien. Door middel van conversiepad-attributie gaan we dit potentieel volledig benutten. We verwachten veel nieuwe affiliates aan te sluiten en de huidige publisherbase te voorzien van nieuwe impulsen.”

Ook Neckermann Reizen kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking. Hilde Appels (verantwoordelijk voor het affiliateprogramma) licht toe: “Met de start van TradeTracker en het inzetten van conversiepad-attributie willen we meer affiliates aanspreken en hen belonen voor de meerwaarde die zij leveren aan onze customer journey. Met dit uitgangspunt willen we nieuwe samenwerkingen met affiliates aangaan en bestaande samenwerkingen uitbreiden. Met het oog op de toekomst past TradeTracker binnen onze technologische en commerciële plannen en we kijken daarom uit naar een vliegende start.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cruisewinkel en Zeetours: feesten in de grootste club op zee

Volgende bericht

Video & foto's TUI's reisagentenweekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."