FilmarchiefNieuws

Nederlandse experts enthousiast over Dubai (video)

De 36 Nederlandse Dubai Experts die onlangs deelnamen aan de ‘France & Benelux Mega Fam & Fun Trip’ hebben enthousiast gereageerd op de stad. ‘‘Tot op heden verkocht ik het vooral als luxe bestemming of als stopover, maar nu ik hier ben geweest heb ik gezien dat het ook als budget-bestemming een prima alternatief is voor de Canarische Eilanden of een ideale citytrip-bestemming voor bijvoorbeeld moeder en dochter’’, aldus Monique Berkenbosch van VakantieXperts Juan Vazquez in Borne.

Dubai streeft naar twintig miljoen toeristen in 2020, op dit moment zijn dat er zo’n tien miljoen. Daarnaast is het de verwachting dat Dubai International Airport in 2015 de drukste luchthaven ter wereld is. Dat liet Mohammed Essa Al Sheikh (Head of Asia & Australia Region, Overseas Promotions van Dubai Tourism) weten tijdens de famtrip. Neelesh Loolchand laat namens Dubai Tourism Benelux weten dat er veel zal worden gedaan door het verkeersbureau om het aantal van twintig miljoen toeristen te behalen. ‘‘Voor de e-learning hebben zich afgelopen jaar binnen korte tijd 120 reisagenten aangemeld. Uiteraard gaan we hier volgend jaar mee door en willen we ook dan weer een studiereis organiseren. Als we dit een paar jaar doen zul je zien dat de stad bekender en bekender wordt.’’ Het verkeersbureau verwacht dat het aantal Nederlanders dat Dubai bezocht in 2013 wederom is toegenomen, nadat het aantal in 2012 al met 8% groeide (tot 89.000 Nederlandse toeristen) ten opzichte van 2011. In TravelPro 1 meer over de Mega Fam & Fun Trip. Foto’s vind je op de Facebook-pagina van TravelPro.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Monique Berkenbosch
    9 januari 2014 at 18:56

    We hebben het geweldig gehad :-).
    Arjen wat een leuk filmpje.
    Groet Monique

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #26: Zomernoviteiten Deel 2 & Vakantiebeurs

Volgende bericht

Weeze groeit 12,7% in 2013

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.