Cruise ClassNieuws

Nieuw: Adventure Cruises

Cruises zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Askja Reizen speelt daarop in en introduceert een geheel nieuw concept: Adventure Cruises. Het concept is vooral bedoeld voor mensen die zijn gecharmeerd van reizen op een klein schip en dan vooral naar gebieden willen reizen waar je normaliter als vakantieganger nauwelijks kunt komen. In Adventure Cruises biedt Askja kleinschalige scheepsreizen aan. Geen kolossale cruiseschepen, captain diners of casinospelen, maar vooral de beleving en liefde voor de natuur spelen bij dit soort reizen een rol. Naast de bekende cruisebestemmingen als Spitsbergen, Antarctica, Groenland, Canada en Alaska wordt er een keur aan andere scheepsreizen geïntroduceerd: van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland, van Schotland tot de Galapagos en van Indonesië tot Kaapverdië. Adventure Cruises biedt een groot aantal schepen van verschillende rederijen aan. Zij variëren in grootte en comfort en elk schip heeft zijn eigen charme. In de Adventure Cruise-brochure staat ook de eigen charter -het zeilschip Antigua-, dat dit jaar weer rond Spitsbergen vaart.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Tax-free shoppen scheelt weinig

Volgende bericht

TSi Solutions lanceert ‘TLC Group’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.