Nieuws

Nieuw arrangement schenkt vakantiegangers een overnachting

Met de aanbieding Kort & Goed geeft Dorint liefhebbers van korte vakanties de 4e nacht inclusief ontbijt gratis. Het arrangement omvat tevens een alcoholvrije wel- komstcocktail, dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, 2 maal diner (menu/buffet) alsook gratis gebruik van het wellness center (indien aanwezig).

De aanbieding Kort & Goed geldt in 32 Dorint Hotels met name in Duitsland, waardoor men de korte vakantie naar wens kan plannen aan het strand, in de bergen, of in een stad. Zo verschillend als de hotels zijn, is ook het aanbod van de diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden. Heerlijke lichaamsmassages, exclusieve shopping-trips en culturele evenementen, voor elk wat wils. Eén ding heb- ben alle hotels gemeen: de gast en zijn welzijn staan altijd centraal.
De aanbieding Kort & Goed geldt van 15 september tot 25 maart 2011. Afhankelijk van het hotel en de aan- komstdag variëren de prijzen vanaf Euro 209,00 per per- soon. Een overzicht van de deelnemende hotels alsook de prijzen zijn terug te vinden op internet www.dorint.com of men kan de flyer bestellen via het centrale reserveringskantoor in Eindhoven +31 (0)40 232 61 16.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nieuw: de Star Alliance Brazil Airpass

Volgende bericht

Leerzame, kostbare en leuke wedstrijdprijs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.