Sunny Cars kan tevreden terugkijken op een nieuw boekingsrecord. De autohuurspecialist heeft in het boekjaar 2016/17, dat op 31 oktober 2017 eindigde, opnieuw een stijging van 20 procent gerealiseerd en kende met 770.000 boekingen de succesvolste jaarbalans tot nu toe. Vooral de bestemmingen Spanje, Italië en Portugal deden het erg goed.

Kai Sannwald, eigenaar en CEO van Sunny Cars, over de beste cijfers uit de 25-jarige geschiedenis van Sunny Cars: “De grote vraag naar vakanties aan de Middellandse Zee heeft ons zeker geen windeieren gelegd, maar er staan ook verre bestemmingen als de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Canada in onze top 10 van afgelopen boekjaar. We zijn in staat geweest om zowel in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland gezamenlijk meer dan 20 procent te stijgen. In totaal werd ongeveer 80 procent van alle boekingen gemaakt via reisagenten.

Steeds populairder worden de speciale servicepakketten zoals Express, Premium, Premium-Plus en Geen waarborg, waarbij het standaard all-inclusive product van Sunny Cars wordt aangevuld met aantrekkelijke extra diensten als het overslaan van de wachtrij of een auto huren zonder creditcard. “Op dit gebied zagen we een constante toename in boekingen van rond de 10 procent”, vult Hans Knottnerus, Algemeen Directeur van Sunny Cars Nederland & België aan. “Dat toont aan dat onze klanten zeer kwaliteitsbewust zijn en deze extra diensten waarderen.” Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die in deze mate en op zo veel bestemmingen servicepakketen aanbie