Nieuws

Nieuw boutiquehotel-concept op Curaçao

Edward Suares en Michael Suares beginnen onder de naam Terra Boutique Hotel een nieuw boutiquehotel-concept, waarvan het eerste komt te staan in Pietermaai (Curaçao). Daarnaast wordt er ook gekeken naar mogelijkheden op St. Maarten en in Nederland. “Het hotel op Curaçao is in een historisch koloniaal pand, maar we willen wel de moderne technologie bieden. De bedoeling was een beetje zoals het Citizen M concept.”

Beluister hier de Podcast met Edward Suares.

“We willen een beetje het vijf/zes-sterrenniveau leveren met een betaalbare prijs, op een 3,5 ster-prijs. Het gaat dus om een hele hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Aan zee met een strandje, dichtbij de stad. In Parijs bruist het, in Amsterdam bruist het en wij willen Willemstad gaan liften, want het moet het epicentrum van Curaçao zijn. Op het moment dat we meerdere kamers hebben, gaan we zeker samenwerken met touroperators. Ik denk dat er altijd een combinatie moet zijn tussen directe verkoop, reisgenten, touroperators en de online travel agents”, zo laat Edward Suares, bij velen in de branche bekend uit de tijd dat hij werkzaam was bij het het Curaçao Tourist Board, weten aan TravelPro.

Lees het hele artikel in TravelPro 38.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Nieuw boutiquehotel-concept op Curaçao  TravelPro Nieuw boutiquehotel-concept op Curaçao  TravelPro […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunweb Group geeft reiziger geld terug bij code oranje

Volgende bericht

The Travel Company Direct nieuwe aandeelhouder DTA

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.