Nieuws

Nieuw interieur World Business Class KLM

Nieuw interieur World Business Class KLM

klmcabin_webKLM presenteerde gisteren het nieuwe World Business Class (WBC) cabine interieur, inclusief de nieuwe full flat stoel. De luchtvaartmaatschappij heeft de nieuwe sfeer, inrichting en uitstraling in de Business Class ontworpen in samenwerking met de Nederlands topdesigner Hella Jongerius. Naast de nieuwe full flat stoel bestaat het interieur uit nieuw tapijt, wanddecoratie, gordijnen, dekens, kussens en stoelbekleding. Als eerste worden alle Boeing 747-400’s omgebouwd, met een totaal van 22 toestellen.

In juli 2013 vliegt KLM het eerste toestel met nieuw interieur inclusief de nieuwe stoel. Als eerste worden alle Boeing 747-400’s omgebouwd, met een totaal van 22 toestellen. In april 2014 is de gehele 747-vloot omgebouwd. Daarna staan 15 Boeing 777-200’s op de planning in de zomer van 2014. ”Ik ben ervan overtuigd dat dit eigentijdse interieur zeer gewaardeerd gaat worden door onze klanten en dat het aan hun wensen voldoet. Ook in crisistijden blijft KLM investeren in klantcomfort. Ik ben trots op dit prachtige en unieke resultaat; een gehele World Business Class cabine ontworpen door een Nederlandse topdesigner. Hiermee willen wij onze passagiers een warm thuisgevoel geven”, aldus Peter Hartman, President-directeur van KLM.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

€ 370.000 boete voor Ryanair...ANVR tevreden...Ryanair maakt bezwaar

Volgende bericht

Atilay Uslu populair in poll 'Wie wordt de nieuwe voorzitter ANVR'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.