Nieuws

Nieuwe businessclub voor GAE

In The Big Building in Groningen hebben ondernemers een nieuwe businessclub gepresenteerd. Groningse en andere noordelijke ondernemers moeten meer gebruik gaan maken van Groningen Airport Eelde. Volgens de initiatiefnemers is de nieuwe verbinding met Kopenhagen een fantastische kans.

De nieuwe businessclub richt zich op Groningen Airport Eelde. Doel van de nieuwe club is ervoor te zorgen dat de luchthaven sterk verankerd blijft in de noordelijke regio. Het initiatief voor de nieuwe business club werd gepresenteerd door Haskia Kramer van Reisbureau Internoord en door Marco de Jong, eigenaar van internetbedrijf The Factor.E

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe bestemmingen Transavia

Volgende bericht

Airberlin in zwaar weer door verlies

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.