CoronavirusNieuws

Nieuwe partner voor Sunny Cars op Mallorca om tekort tegen te gaan

Deel dit artikel

Door de huidige situatie is er al een tijdje een extreem tekort aan huurauto’s in het buitenland. Sunny Cars meldt dat dit vooral voorkomt op populaire bestemmingen zoals Spanje, Italië en Griekenland.

“Om hier toch proactief iets mee te doen, is onze inkoopafdeling elke dag druk bezig met het uitbreiden van ons aanbod ter plaatse. Zo hebben wij sinds kort een nieuwe partner (WIBER) mogen toevoegen aan ons aanbod op Mallorca”, aldus Sunny Cars, die al eerder liet weten dat het belangrijk is om zo snel mogelijk een huurauto te reserveren voor populaire Europese zonbestemmingen.

Flexservice
Ook laat de autohuurspecialist weten dat de Flexservice is verlengd. “Met het steeds veranderende reisadvies zullen er helaas weer wat annuleringen zijn. Heb je een reservering voor je klant bij ons staan? Bij code rood kun je de reservering altijd gratis annuleren. Ook hebben wij de Flexservice verlengd tot en met 31 augustus 2021.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verscherping coronamaatregelen in Italië

Volgende bericht

KLM On Tour, maar dan verrassend anders

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.