Nieuws

Nieuwe slaaptrein vanuit Nederland naar zes Europese bestemmingen

Onder de naam GreenCityTrip.nl rijdt vanaf 15 oktober 2021 een nieuwe slaaptrein vanuit Nederland naar diverse Europese steden. Deze trein, met 700 bedden, gaat tweemaal per week rijden naar populaire bestemmingen als Praag, Wenen, Venetië, Innsbruck, Verona en Milaan.

Volgens GreenCityTrip.nl van reisorganisatie Flywise is de vraag naar een duurzaam alternatief voor vliegreizen groot. “En corona heeft de interesse voor slaaptreinen verder aangewakkerd. Zeker als het gaat om bestemmingen die goed bereikbaar zijn per trein. Als city-tripper kun je in de avond vertrekken vanuit Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Wist je dat je 700 kilogram CO2 bespaart?”, voegt Hessel Winkelman, mede-eigenaar, enthousiast toe.

Maarten Bastian, mede-eigenaar, vult zijn collega aan: “Met deze stap lopen wij als reisorganisatie voorop om de reiziger nog meer verantwoord te laten reizen. Met onze eigen trein bieden we stedentrips aan naar fantastische Europese steden, inclusief een hotel op bestemming. En als ANVR- en SGR-reisonderneming heeft de reiziger alle zekerheid en garantie. De trein blijft trouwens staan op de bestemming, zodat de city-tripper ook hier de garantie heeft dat hij weer veilig terug kan reizen naar Nederland.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Malta past inreisregels voor niet-gevaccineerden iets aan

Volgende bericht

Reisdochters ANWB vanaf vandaag onder één dak

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."