Nieuws

Nieuwe vergelijkingssite voor rondreizen

Nederland is een nieuwe vergelijkingssite rijker. Deze week is Rondreis.nl gelanceerd: een uitgebreide vergelijkingssite voor rondreizen. De website biedt een overzicht van alle soorten rondreizen naar zowel de verre bestemmingen als de Europese landen. Initiatiefnemer Laurens Taekema: ‘Op onze website staan bijna 2000 rondreizen van bekende, maar ook minder bekende, Nederlandse rondreis-organisaties. De verre reizen zijn ingedeeld in verschillende soorten rondreizen, bijvoorbeeld groepsrondreizen, individuele rondreizen en single-rondreizen. Met behulp van de intuïtieve navigatie en de eenvoudige zoekmachine kunnen bezoekers van de site de rondreizen zoeken, filteren en vergelijken. De reizen kunnen per bestemming, reissoort,
reisduur, prijs of reisorganisatie worden vergeleken’. De redactie achter Rondreis.nl selecteert dagelijks verre reizen- en rondreisaanbiedingen. Daarnaast vind je op de site extra informatie, zoals bijvoorbeeld informatie over de bezienswaardigheden per land. Ook kunnen bezoekers reisverhalen lezen, foto’s en reisvideo’s bekijken en het laatste reisnieuws lezen.

Meer over dit initiatief in TravelPro van 7 oktober.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

De Var in het nieuwe seizoen van ‘Pluijm Op Pad‘

Volgende bericht

ANVR presenteert ‘Changes in Tourism’ op Dutch Tourism Expo

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.