Nieuws

Nieuwe website Jamaica Tourist Board

De officiële website van Jamaica Tourist Board is vanaf nu ook beschikbaar in de Nederlandse taal.

De website toont de veelzijdigheid van het Caribische eiland van Bob Marley en Usain Bolt. Naast gedetailleerde informatie over de regio’s en de interactieve landkaart, worden de excursies, de accommodaties, de sportmogelijkheden, een registratieformulier voor het ‘Meet the People’ programma en ook een evenementenkalender weergegeven.

Website
De Nederlandse versie is te vinden onder URL www.visitjamaica.com/Dutch. Ook via de taalkeuze op de startpagina www.visitjamaica.com kan je je keuze uit zeven talen aangeven. De Nederlandse website www.ontdekjamaica.nl blijft ook bestaan en zal de komende maanden worden vernieuwd. Via deze website gaat Jamaica Tourist Board zich meer richten op de informatievoorziening van en de specifieke vragen uit de Nederlandse en Belgische markt.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ArkeFly verwelkomt miljoenste passagier

Volgende bericht

Naamswijziging voor Rotterdam Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.