Nieuws

Nog enkele plaatsen vrij op de Airline Express

De Airline Express-avond van de Pasra (Passenger Airline Sales Representatives Association) op Amsterdam Airport Schiphol (14 maart) zit al helemaal vol. Op de avonden in Rotterdam (15 maart), Groningen (28 maart), Hengelo (29 maart), Eindhoven (11 april) en Arnhem (12 april) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Volgens een ‘kloksysteem’ is het tijdens de Airline Express mogelijk de stands van luchtvaartmaatschappijen te bezoeken om op die manier productinformatie en nieuwtjes te krijgen van de desbetreffende sales-medewerker. Tijdens het slotspel worden onder de aanwezige agenten tickets verloot en vallen er leuke prijzen te winnen. De avond start vanaf 17.30 uur met een buffet tot 19.00 uur, de afsluiting is rond 22.00 uur. Deelname is gratis.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Win een gratis vakantie naar Iberostar

Volgende bericht

Samenwerking TUI Travel PLC en Intrepid Travel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.