Nieuws

Nordic start samenwerking met Allianz Partners

Reisorganisatie Nordic, marktleider in België op gebied van reizen naar het Hoge Noorden, zet in op de Nederlandse markt en opende onlangs een servicepunt in Nederland. Ook voor de Nederlandse markt werd de keuze gemaakt voor een samenwerking met Allianz Partners.

Gert Bakker, business development manager Travel bij Allianz Partners, is hier zeer content mee en zegt hierover: “We zijn verheugd de reizigers van Nordic Nederland te mogen verzekeren met onze passende producten. Zo bieden wij als specialist op het gebied van reisverzekeringen naast de reguliere reis- en annuleringsverzekeringen ook een maatwerkoplossing in de vorm van een Sneeuwscooter dekking aan.”

Hugo van Drie, directeur Nordic Nederland, is ook blij met de samenwerking en benoemt de bestaande ervaringen in België en de nieuwe covid dekking als een belangrijk argument: “Goed verzekerd op reis gaan is belangrijker dan ooit. We willen zoveel mogelijk zekerheden bieden aan onze reizigers en Allianz Partners heeft voor onze reizigers in België bewezen hiervoor de aangewezen partner te zijn. De keuze om ook in Nederland voor Allianz Partners te kiezen lag dan ook voor de hand. Veel reizigers weten niet dat ze zich met de reisverzekering van Allianz Partners kunnen verzekeren voor het geval je voor vertrek of bij aankomst positief test op Corona. Dit is nu regelmatig een drempel om te boeken. Door onze reizigers deze verzekering aan te bieden kunnen onze reizigers met een gerust hart een vakantie boeken voor de aankomende zomer en winter.”

De samenwerking is per direct actief en Nordic verwacht dat vanaf juli weer naar meerdere Scandinavische bestemmingen gereisd kan worden, zeker voor reizigers die zich hebben laten vaccineren.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Oud-eigenaren d-reizen moeten meewerken aan doorstart; dwangsom van 50.000 euro per dag

Volgende bericht

Green Airlines vanaf Groningen naar Faro, Mallorca, Ibiza en Corfu

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."