Nieuws

Oad pakt groots uit tijdens SAIL

Oad pakt groots uit tijdens SAIL Amsterdam met de campagne ‘Dichterbij SAIL kan Nederland niet komen!’. Maar liefst 5.000 Oad gasten zullen de komende week per luxe bus naar Amsterdam afreizen om daar getuige te zijn van de grootste SAIL Amsterdam ooit en te gaan genieten van nautisch erfgoed, cultuur en entertainment. Daarnaast vervoert Oad, als Travelpartner van SAIL, een groot deel van de vrijwilligers en medewerkers die door de SAIL organisatie worden ingezet.

“Het is een enorme operatie waarbij ruim 100 Oad bussen worden ingezet”, aldus directeur Bastiaan Hoogendoorn. “Vanuit alle delen van Nederland vervoeren wij onze gasten, zodat SAIL voor iedereen bereikbaar wordt. In diverse collones zullen Oad bussen de komende dagen door het land rijden richting Amsterdam. Met complete arrangementen bieden we onze gasten een totaalbeleving.”

Als Official Travel Partner van SAIL heeft Oad in samenwerking met de SAIL organisatie en diverse andere partners (onder andere Het Scheepvaartmuseum en Blue Boat Company) twee type arrangementen ontwikkeld en succesvol vermarkt de afgelopen periode. Zo is er het SAIL Special arrangement inclusief Het Scheepvaartmuseum en SAIL Rondvaart waarbij Oad gasten het Nederland maritieme verleden ontdekken en bekijken samen met een ervaren gids de mooiste voorwerpen uit de rijke collectie van het museum. Tijdens een SAIL rondvaart vaart men richting het hart van SAIL Amsterdam (de Oranje haven/IJhaven).

Tijdens het andere arrangement (SAIL OUT) op zondag 23 augustus worden de Oad gasten ontvangen in SAIL Village. Hier ligt een groot deel van de Oud Hollandse Zeilvloot klaar voor vertrek. Tijdens een unieke vaartocht van ongeveer drie uur vaart men naar de Oranje Oceaan. Ook de IJhaven zal worden aangedaan. Hier liggen de grootste en meest bijzondere Tall Ships aangemeerd. Bij terugkomst staan de bussen gereed om de Oad gasten naar het hart van het SAIL gebied te brengen waar men het spektakel vanaf de wal kan beleven.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

#Travelporn

Volgende bericht

TravelPro #33/34 - 19 augustus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.