Nieuws

Oad Van Gogh touringcar gedoopt

Bij het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park De Hoge Veluwe is gisteren een speciale Oad Van Gogh touringcar gedoopt die tijdens het ‘internationale Van Goghjaar 2015’ (volgend jaar is het 125 jaar geleden dat Van Gogh overleed) ingezet gaat worden. Dat gebeurde nadat Frans Schuitemaker (directeur Oad) samen met de directies van het Nationaal Park en de Keukenhof een unieke tulpenmix voor de hoofdingang van het Kröller-Müller Museum hadden gepland.

Met de Oad Van Gogh touringcar zullen zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen worden vervoerd. Middels meerdaagse reizen worden locaties bezocht die belangrijk waren tijdens het leven van Van Gogh, waaronder kerken, musea, zijn geboortehuis en ateliers. De samenwerking tussen het Kröller-Müller Museum en Keukenhof bestaat uit onder meer het gezamenlijk in de nationale en internationale markt zetten van een dag- en meerdaags programma voor toeristen, waarbij een bezoek is opgenomen naar beide bestemmingen. Ook het Van Gogh Museum in Amsterdam en Van Gogh Brabant zijn hierbij betrokken.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Leo Heere
    28 november 2014 at 17:03

    De OAD is weer goed op de WEG gezet met deze TOURINGCAR en de D-day TOURINGCAR
    Veel succes allemaal, Leo Heere en het OAD-archiefmuseum.

Vorige bericht

Specials TravelPro #24: Verkeersbureaus, Airports en Verzekeringen

Volgende bericht

Don’t shoot the messenger!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.