Nieuws

Onthulling: wie is de vierde Maked Traveller..?

De vierde en laatste Masked Traveller is geraden. Dit keer was de gemaskerde Zuid-Korea-fan een bekende Nederlander. Dankzij enkele goede tips kwamen velen van jullie al snel op het juiste spoor…

Het juiste antwoord is de in Zuid-Korea mateloos populaire Nederlandse jazz- en popartiest Wouter Hamel. Wouter is door zijn vele optredens in Zuid-Korea een grote fan en kenner van het land geworden. Uit de vele goede reacties heeft de Korea Tourism Organization de laatste Korea-prijzen geloot.

– De bonnen ter waarde van € 50 voor een diner in een Koreaans restaurant in Nederland naar keuze zijn gewonnen door Joyce Horssius van TUI Houten en Simone Luijten van Pin High Golftravel.
– Het retourticket naar Seoul met Korean Air is gewonnen door Esther de Munck van Travel Trend.

Een hartelijke felicitatie aan alle winnaars en veel dank voor jullie enthousiaste deelname aan de campagne.

De Korea Tourism Organization informeert in de week van 5 juli de winnaars van alle vier actieweken van The Masked Traveller persoonlijk en bevestigt hen de gewonnen prijzen. The Masked Traveller-campagne is ten einde, maar je blijft van harte welkom op TravEcademy voor de handige Zuid-Korea cursussen. Volg ook de Nederlandstalige Facebook-pagina VisitZuid-Korea voor nog meer inspiratie en andere winacties.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Uitbreiding all-in formule Sunny Cars met Sunny2go

Volgende bericht

Bert Thijssen bij afscheid: "Wees zuinig op het DNA van The Travel Company"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."