Nieuws

Ook De Jong Ulvenhout start door

toerkoop-dejongNadat eerder al bekend werd dat drie vestigingen van Reisburo De Jong worden doorgestart, blijkt nu dat ook het reisbureau in Ulvenhout haar deuren niet definitief hoeft te sluiten. Reisburo Toerkoop van Gerwen neemt de zaak over. De overige zeven kantoren blijven definitief gesloten.

De reisbureaus in Zundert, Gouda en Steenbergen worden binnenkort onder de vlag van RTN omgetoverd tot VakantieXperts kantoren. Op de dorpstraat in Ulvenhout prijkt vanaf nu Van Gerwen op de gevel.

Op 28 mei vroeg De Jong Tours BV financieel onvermogen aan bij SGR. Het touringcarbedrijf De Jong Tours uit Ridderkerk maakte ook een doorstart. Betuwe Express uit Herveld werd de nieuwe eigenaar.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Miljoen Facebook fans voor Holland America Line

Volgende bericht

Arke meest betrouwbare touroperator van 2013

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."