CoronavirusNieuws

Ook in VK oranje reisadvies voor Balearen

In het Verenigd Koninkrijk is officieel bekendgemaakt dat de Balearen een oranje reisadvies krijgt. Ook in Nederland gaat het reisadvies van geel naar oranje.

In het Verenigd Koninkrijk gaat het reisadvies voor de Balearen op maandag naar oranje. Wanneer dat in Nederland gebeurt is nog niet duidelijk.

In het Verenigd Koninkrijk werd het nieuws bekend nadat transportsecretaris Grant Shapps de laatste wijzigingen tweette. Hij liet op Twitter weten dat de Balearen, samen met de Britse Maagdeneilanden, een oranje reisadvies Britten die terugkeren in het VK moeten door het wijzigen van het reisadvies gedurende tien dagen in quarantaine, tenzij ze volledig zijn gevaccineerd.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reisadvies Balearen van geel naar oranje

Volgende bericht

TUI annuleert alle vakantiereizen naar Spanje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.