Disneyland Paris presenteert de videoserie Op Pad met Giona, waarin de Nederlandse Ambassadeur Giona je meeneemt voor een exclusief kijkje achter de schermen in Disneyland Paris.

Na de eerste aflevering, waarin Giona onder andere backstage beelden liet zien van Star Wars Hyperspace Mountain en de geheel gerenoveerde Buzz Lightyear Laser Blast, neemt Giona je in te tweede aflevering mee tijdens zijn epische verblijf in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Ontdek samen met hem dit nieuwe viersterrenhotel met een machtige collectie MARVEL kunstwerken.

Disney Ambassadeurs
Elk Disney Park en Resort in de wereld heeft één of twee Ambassadeurs en zij zijn officiële vertegenwoordigers, woordvoerders en gastheer of gastvrouw. Deze rol is in 1964 bedacht door Walt Disney, in de tijd dat hij het zelf heel druk had met de tiende verjaardag van Disneyland California, de bioscooprelease van Mary Poppins, het bouwen van vier attracties voor de wereldtentoonstelling in New York en het plannen van Project-X, dat later Walt Disney World Resort werd. Walt wilde dat een Disneyland Cast Member hem zou helpen met de vele mediaverzoeken die hij ontving. Met erkenning voor de getalenteerde Cast Members van Disneyland, werd het Ambassadeur programma geboren.