CoronavirusNieuws

Oproep De Jonge: “Doe een zelftest na je vakantie”

Demissionair minister Hugo de Jonge roept iedereen die terugkeert van vakantie op om zich te laten testen. Het kabinet is van plan om zelftesten huis aan huis te gaan verspreiden om de drempel voor het testen te verlagen.

De oproep is met name gericht aan jongeren, die ‘met de rode loper’ worden ontvangen bij de GGD om zich te laten testen na hun vakantie. De Jonge wil dat alle vakantiegangers, ook die volledig zijn gevaccineerd en die terugkomen uit een geel of groen gebeid zich laten testen als voorzorgsmaatregel.

Wie met klachten terugkeert, moet zich bij de GGD melden voor een test, maar ook zonder klachten zijn jongeren dus welkom.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Holland America Line kondigt herfstcruises voor 2021 aan

Volgende bericht

Schiphol: nieuw comfortabel wachtgebied bij Lounge 4

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.