Nieuws

Personeel Spaanse luchthavens staakt niet tijdens paasvakantie

Het luchthavenpersoneel van Spaanse airports dat van plan was om 22 dagen te gaan staken in het hoogseizoen vanwege de dreigende privatisering van 49% van de Spaanse vliegdienst AENA, waarover TravelPro eerder berichtte, gaat niet staken tijdens de paasvakantie. Het personeel verwachtte dat er veel ontslagen zouden vallen door de privatisering. Leden van de IACA (International Air Carrier Association), waaronder TUI en Thomas Cook, riepen de Spaanse overheid eerder op om de noodtoestand uit te roepen in verband met de stakingen. AENA en de Spaanse autoriteiten zijn uiteindelijk tot een akkoord gekomen.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Van der Heijden: ‘‘Grote minnen de afgelopen weken’’

Volgende bericht

Philip Philippou vertrekt bij Cyprus Airways

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.