Nieuws

Peter de Jonge nieuwe voorzitter Stichting See America

Peter de Jonge volgt per januari 2011 Peter van Veenendaal op als voorzitter van de Stichting See America, dat lieten zij gisteren weten aan TravelPro. Van Veenendaal, tevens werkzaam als Product Manager bij Travel Trend, was voorzitter sinds januari 2008. De Jonge, momenteel penningmeester bij See America, is directeur en mede-eigenaar bij BuroSix Communications. Van Veenendaal kijkt met een goed gevoel terug op zijn drie jaar als voorzitter. ‘Wij zorgen ervoor dat het voorzitterschap rouleert. Het is een prachtige taak waarbij ik Peter veel succes wens’, aldus Van Veenendaal.

Gisteren werd de derde ‘See America Workshop’ voor reisagenten georganiseerd. De workshop vond dit jaar plaats in het NH Hotel Schiphol te Hoofddorp. Het evenement is opgezet voor die reisagenten die graag meer willen leren over de Verenigde Staten en wat zij te bieden heeft als toeristische bestemming. Het doel van deze workshop is het delen van informatie en het verhogen van het enthousiasme van de deelnemers voor de Verenigde Staten. Dit doormiddel van presentaties en een informatiemarkt. De workshop werd afgesloten met een All American buffet dinner en een spannende quiz.

Exposanten

Naast vertegenwoordigers van verschillende Amerikaanse waren ook Nederlandse touroperators, hotels, autoverhuurbedrijven, vliegtuigmaatschappijen vertegenwoordigd. Exposanten kregen de gelegenheid om een product presentatie te geven aan de ruim 100 aanwezige reisagenten. Naast de presentatie-mogelijkheid was er een stand voor iedereen beschikbaar gesteld op de informatiemarkt, waar de exposanten de reisagenten persoonlijk te woord stonden. Aan het eind van de workshop mochten de reisagenten zich ‘See America Specialisten’ noemen.

Lees meer over de See America Workshop in TravelPro 34. Bekijk ook de Film van de Dag over Travel Portland, één van de aanwezige participanten tijdens de See America Workshop

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Touroperators maken kennis met Kenia

Volgende bericht

6 oktober - Travel Portland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.